Ingen festival uten parade! Og tradisjonen tro åpnet årets Barnestreet med egen barneparade, anført av selveste Bare Barn Band!

I strålende sommervær, med sang og rytmeinstrumenter, sørget fargerike festivalbarn for supersjarmerende rock `n roll-stemning i Arendals gater! På endestasjon Kanalplassen var det duket for konsert. Og vi får simpelthen aldri nok av de herlige gutta i Bare Barn Band; Dag Tynes (vokal), Ole Kelly Kvamme (bass), Rasmus Solem (piano) og Ole Magnus Lilleaas (gitar).

Vi mer enn aner hva vi har i vente når denne gjengen entrer scenen – og vi digger det! Bare Barn Band vet å tilfredsstille sitt publikum med kjente barnesanger og egne låter, ispedd rause doser sjarm og ablegøyer. Entusiastiske små festivalgjengere sørget for tidenes oppmøte av “marsjerende elefanter” over Kanalplassen, mens den eldre garde så sitt snitt til å stråle litt ekstra under “Hode, skulder, kne og tå”.

Moroa var så absolutt ikke over da bandet takket for seg og tok en velfortjent tur på stranda. Kanalplassen bugner over av aktiviteter for barna, med fantastiske frivillige til stede hver dag under hele festivalen!

Dette var intet mindre enn en perfekt start på Barnestreet, en fullverdig og fabelaktig festival i festivalen – for og med barn!

Foto: Birgit Fostervold

Se flere bilder fra BarneStreet her