Neste nabolagskonsert står for døren! Allerede torsdag 10.juli kl. 19 kan vi glede alle opplevelseslystne med intimkonsert på Revesand, Tromøy! Jan Thygesen (bildet), Egil Ødegård og Håkon Christensen fyller bakgården til Siri og Kristoffer! Alle velkommen!

Canal Streets nabolagskonsept «In the Neighborhood» – Torsdag 10. juli kl. 19 
Sted: I bakgården / hagen til Siri Østerhus og Kristoffer Lyngvi på Revesand
(Ytre Revesandvei 34, 4818 Færvik).
Dørene åpner kl. 18. OBS: Salg av øl,vin m.v! Kr. 100 i inngang.

Program: Singer/songwritere fra Arendal 
Jan Thygesen, Egil Ødegård, Håkon Christensen – alle gitar og sang. Jan og Egil med mange ti-års karrierer bak seg, både som solo og bandartister, og begge med nye album ute i 2013. Håkon er en ferskere live-artist, men er vel den som har spilt på flest Social Club konserter med sine nydelige Nick Drake-tolkninger.

Dogme-krav
Vi kaller dette dogmekonserter, og ideen er egentlig ganske enkel:
Vi har en artist(er) som vi tilbyr, pluss evt. lydanlegg og folk til å hjelpe til. Folk må stille med en arena eller scene. Det kan være stua di, kjøkkenet, hagen eller kanskje brygga, om du har en slik. Dogmet: Vilkåret er bare at konserten må være offentlig, dvs at den er åpen for alle, samt at den foregår i det private rom.
Selvsagt er det fullt når det er fullt, – men altså, det skal ikke være en privat konsert. Derfor vil den bli annonsert. Det vil også være en liten inngangsbillett, for å dekke kostnader.

Konserten kan være på kveldstid eller dagtid, primært fredag, lørdag eller søndag en gang før Canal Street som starter den 23. juli. Sammen finner vi fram til riktig dag og tid.

Canal Street utforsker grenselandet
Dette konsertkonseptet er banebrytende, – vi tror ingen har gjort dette slik før. Canal Street ønsker å utforske grensene mellom privat og offentlig sammenheng. Rammene er der, men avstanden mellom aktør og publikum er liten. Det ligger an til tette og spennende møter.
Samtidig ønsker vi å oppsøke nabolagene og peke på at Arendals ulike bomiljøer og utkanter er høyst relevante i en samfunns- og kultursammenheng. Her skjer det mye bra og fint og spennende, og ikke bare i sentrum eller i de konvensjonelle visningsarenaene. Dette har alltid vært Canal Streets agenda: åpne opp skjulte steder og hemmelige rom og gjøre dem tilgjengelige i en ny kontekst.

Her er link til konserten / eventet på Facebook – Meld deg på!008

Del på: