Det er muligens unødvendig å nevne det – men det var altså strålende sol og fantastisk stemning på Sam Eydes plass torsdag kveld! Et allerede svett publikum ble grundig oppvarmet av The Real McKenzies. Det kanadisk-keltiske punk/rock/folk-bandet ga virkelig alt med en energisk og gnistrende oppvisning på hovedscenen!

I et naivt øyeblikk, hoppende opp og ned, ønsket jeg å være artistkontakt, for makan til hesblesende sjarm!!! Disse gutta hadde garantert null og nix (hvertfall i betydningen truser) under kilten. Og om undertegnede ærlig må innrømme at tekstene forsvant litt i all viraken, var det tydelig at det i de fleste låtene passet med en skål og en hoftevrikk og et klaps på baken.

Med folk og rock og punk og heftig sekkepipe-føring var dette en herlig crazy start på en begivenhetsrik kveld!