Canal Street arrangerer talentscenen Understreet for sjette år på rad. I år er kafè No9 på Tyholmen arena for arrangementet som vil foregå kl. 13.00 torsdag og fredag. Over disse to dagene skal disse unge, superflinke talentene vi har store forhåpninger til vise oss hva fremtiden bringer! Det ser vi frem til!

Programmet for UnderStreet 2014 er:

Torsdag 24. juli (starttid 13.00)

Julie Guddal 

Se klipp fra UKM her.

Homebird m/ Elise Sløgedal 

Se et klipp fra UKM her. 

Homebird

Se klipp fra UKM her. 

Bobil Ensamble 

Se klipp fra UKM her. 

Fredag 25. juli (starttid 13.00)

Bong Temple 

Se klipp fra UKM her. 

Tirli Linnea Tømte Hemminby og Synne Stensvand

Jørgen Bordal Andersen

Historie
Disse unge talenten føyer seg fint inn i en mangeårig historie som vi er stolte over. Gjennom hele Canal Streets 18 år lange historie har vi hatt et sterkt fokus på unge talenter på Sørlandet. Canal Streets jamsessions har alltid hatt en sentral plass i programmet og det har mer eller mindre vært et fast husband gjennom alle år bestående av Espen Larsen, Ole Kelly Kvamme, Tom Rudi Torjussen og Rasmus Solem. Alle disse er i dag etablerte musikere, – da festivalen var i sin barndom var i alle fall tre av dem fortsatt å regne som unge talenter. Satsningen ble satt i system med ”Nye Takter” fra begynnelsen av 2000-tallet og de siste 5 årene med Talentscenen ”UnderStreet.” Vi har gradvis merket en økt interesse både fra publikum og unge talenter. Flere tidligere deltakere har gjort seg bemerket nasjonalt. Vi nevner spesielt Synne Sanden, Machine Birds, Steffen Jakobsen og Elly Marvellous.

Nytt format / ny scene
Nye Takter / Understreet ble arrangert de første 5 årene i festivalteltet på Kanalplassen. I 2011 flyttet vi den til Bakgården (Fagforeningens hus) for å skape en mer intim ramme for artistene og publikum. I år tar vi ytterligere et grep og arrangerer på No9 i FN huset på Tyholmen. Her kan vi tilby en intim scene med topp lydkvalitet i en fantastisk atmosfære. No9 har siden kafeen gjenåpnet huset intimkonserter med topp nasjonale artister som for eksempel Vidar Busk, Daniel Eriksen, Øyvind Nypan, Bjørn Berge, Bugge Wesseltoft og til og med internasjonale legender som Michael Mainieri (US).

Velkommen til No9 – vi gleder oss til å lytte til fremtiden og de som kommer!

Del på: