Artisten Nico D, som tidligere har opptrådd med blant annet Admiral P her på Canal Street, sto denne gangen på scenen med Jah Ark. Det var reggae som sto på planen, og jammen leverte gjengen! Jah Ark er et av Scandinavias beste «soundsystem», og sammen med Nico D, som også har blitt en internasjonal reggae-artist, leverte de Jamaicansk-norsk musikk, på engelsk, av egen klasse! Dette ble populært blant publikum som svaiet og danset i takt med den funky og ikke minst behagelige musikken.

Artistene fikk hele Pollengjengen til å svinge, riste og løfte både armer og bein, og spilte klassikere som «Let’s Do It Again» før Nico D omsider entret scenen. Konsertglade folk i alle aldre stilte opp, og reggaeton falt i smak hos både store og små!

–Det er fantastisk å se hvordan artistene ser konserten fra publikums øyne, og ser også publikums behov, sier Nippern, 18, fra Ladnera48 som stilte på talentscenen på fredag. Varmen var med på å skape tropiske, karibiske vibber i byen vår, dette kan vi like! Da var det deilig med en liten «Cool Breeze» før solen senket seg, som den Nico D synger om.

Toppfoto: Niklas Mørkland, se alle bildene fra Nico D og Jah Ark på flickr:

NicoD & Jah Ark

Henda i været for Madcon, som virkelig fylte hele Kanalplassen denne herlige sommerkvelden. Som The Main Level nevnte tidligere under sin konsert: – Når Madcon kommer på, kommer det til å begynne å tordne her på scenen!, og jammen stemte det! «Vi kjører på!», sang gutta, og publikum koret. Her var det god stemning, herlig musikk og folk i alle aldre å finne! Arendal så også sine første regndråper på flere uker under konserten, men det stoppet ikke publikum! Den energiske duoen stortrivdes i Arendal, med en stor, engasjert og oppdatert heiagjeng!

Tshawe og Yosef har holdt det ekte siden 1992, og leverer fortsatt låter på løpende bånd. Etter sin debut med låta «Barcelona», slapp de hitten «Beggin». Den eldste delen av fanskaren vinket fra side til side mens Madcon rappet seg gjennom de to debutlåtene. Også slageren «Freaky Like Me» fikk hele kanalplassen til å strekke armene høyt opp til værs; «en gammel tradisjon» kalte Tshawe det. Nyere låter ble også spilt, blant dem «Drimmedua», som så ut til å slå godt ann blant gjestene! Nok en gang har Madcon vist at sommer i Arendal by og hip hop går hånd i hånd! For en duo, og for en vill fest!

Hopp og hyl fra Ebba

Se alle bildene fra Madcon på flickr:

Madcon 2018