Fredag var en rocka kveld på Sam Eydes plass, men på Tyholmen hotell var det jazzen og bluesen som rådde grunnen både før og under jammen på nightsession. «The Harvey Steel Show» var på scenen flere ganger og holdt liv i publikum i samarbeid med Natalie Sandtorv og flere fra vårt eget husband. Det var god stemning og ivrige og spillevillige musikere hele kvelden. Elvis var i bygningen og lot seg høre. Tomas Fianbakken tok over styringa en stund og spilte både rock og blues sammen med husbandet og noen av jazzmusikerne. Da han var ferdig tok gutta i «The Harvey Steel Show» over igjen og spilte til Solveig Andersen avslutta kvelden sammen med husbandet. Det var nesten fullt i lokalet hele tiden og tilløp til dans selv om flere satt på gulvet foran scenen.

På nightsession hadde vår faste DJ ThomAce hjelp av Pål Koren Pedersen og Ellen Fehrnstrøm, og sammen sørga de for kjempestemning og mye folk på dansegulvet hele natta.