Klokken bikker syv og plutselig begynner det smått å skje noe. Publikum vet godt hva som vil skje. Janove! Folket er raske med å kapre en god plass foran scenen på Sam Eyde plass. Noe de ikke vil angre på, for Janove byr på et spektakulært show der han får med publikum på utallige måter – synging, klapping og avslutningsvis med «sexy» knipsing. Vi snakker mennesker, musikk, magi på øverste nivå. Sam Eydes plass koker!

Janove har vært på Canal Street med Kaisers Orchestra før, og forteller at «det er kjekt å være tilbake i Arendal». Publikum jubler – de synes det er kjekt å ha siddisen tilbake. Akkurat som tidligere gir Janove og bandet oss en energisk opptreden med et trøkk uten like. Man skulle tro mannen aldri kunne bli sliten!
Det er verdt å nevne de herlige dansetrinnene til den svenske Michael Lohse på Keyboard utkledd i en hvit, flagrende og 70-tallslignende drakt og de heftige gitarsoloene til Mattias Hellberg. Ellers bidro Børge Fjordheim på trommer og Gulleiv Wee på bass til en soleklar «øyeblikkfanger». Dette ble en fantastisk opplevelse. Vi fikk en skikkelig dose energipåfyll på siddis vis.

Janove

Del på: