Musikk, mennesker, magi – sjelden har vel mottoet til Canal Street passa bedre enn i paraden som starta opp den siste dagen i festivalen. Litt færre mennesker enn på lørdag, men en fantastisk stemning i det fine været! All ære til de som stiller opp år etter år med instrumentene sine for å sette folk i Arendal i festmodus. De får en gratisbillett til Pollenkonsertene på lørdag og en hel haug moro på kjøpet.

I dag var det brede smil å se overalt, men tårene og klumpen i halsen var også der hos mange, på grunn av de som ikke var fysisk til stede i år, men absolutt i folks tanker. To store musikkpersonligheter, Sven Lillegaard og Odd Mollestad har gått bort i løpet av året. Begge var medlemmer i Lillegaard tradband, kjente personligheter i musikklivet her på Sørlandet og alltid sterkt tilstedeværende i paradene.

Paraden fulgte samme oppskriften som de pleier. De starta opp på torvet under ledelse av Dag Jonssen og etter en stund med allsang og musikk ledet han dem ned mot apoteket. Der ble allsangen «When the Saints» og folk sang villig med. Hele veien ut på langbrygga og tilbake ble musikantene i paraden fulgt av smilende og dansende mennesker og folk sang med og skapte den magien i byen som festivalen vår er så kjent for.

Tekst og bilder: Bjørg F.
Se bildene på flickr:

Street parade lørdag 2018