FOLKENS! I år, som ifjor, som året før der, osv. osv., så inviterer vi dere alle til et herlig nach på Tyholmen hotell! Etter en lang dag på festival, hva er vel mer digg enn å sette seg ned i en dyp sofa og få noe deilig leskende i baren, ta en prat med noen du ikke har møtt siden ifjor – evnt aldri møtt før – og bare være!? Av musikk kan vi by på omtrent alt! (Til og med Polka er tillatt – men lite trolig man får oppleve). Stikkordet er som alltid «TOPP STEMNING»!

Årets DJs er en nydelig blomsteroppsats av nye og gamle fjes, kuratert av kapellmester og hovedmistenkt DJ ThomAce – som selv ikke går av veien for å steppe inn mellom settene.

Torsdag 26. juli

Arendals største DJ (i klesveien) er har ikke tatt inn årene, unnlatt å trutne skuta eller gått på skjær. Han har kun hatt en pause. Han har snurret plater siden 91, spilt på det som er av norske klubber og er i dag bedre enn noen gang (ifølge ham selv).

djTUBBS

Når djTUBBS har fått litt lunk i vinylen, så gir han deg en blanding av soul, funk, latino, nu-disco og funky-house.

Festlighetene begynner hver dag kl 23.00 – vi sees på byens triveligste festival-nach! Clarion loves music!

Del på: