Line-upen for Talentscenen 2018 er klar. En herlig miks av stilarter, her er det virkelig noe for en hver smak! Hvem blir din favoritt? Talentscenen spiller på festivalhotellet Clarion Hotel Tyholmen, og det er gratis inngang.

Torsdag 26. juli

Sjøgress

Tid: 13.00–13.20*
Sjøgress (toppbildet) er et alternativt rockeband fra Grimstad, som består av Lars Wikander (gitar), Tinus Øen (gitar), Julian Flaaten (trommer) og Tobias Knudsen (bass).

I en liten bandcontainer tidlig i 2017 tenkte to bestevenner at det hadde vært kult å starte punkband sammen. De fikk med to andre venner på bass og gitar, og fant fort ut at punk nok ikke var det verken Sjøgress eller folket var ute etter..! De ville skape noe spesielt. Noe helt nytt. Og det har Sjøgress akkurat gjort ved å mikse elementer fra post-rock og post-punk inn i hardrocken (du har kanskje allerede gjettet at dette er en særegen sound?).

Sjøgress har spilt på store festivaler som Treungen festival, og varmet opp for flere store artister både nasjonalt og internasjonalt. Artister som Kvelertak, We Stood Like Kings og Vanvidd har håndplukket Sjøgress til akkurat dette. Sjøgress slipper debut-album på sensommeren.

Fhall

Tid: 1330 – 1350*
Fhall er et astronaut-rock band fra Arendal, inspirert av band som Porcupine Tree, Devin Townsend, Cloudkicker, Intronaut, Pink Floyd og Seigmen. Bandet er klare for å spille med en rykende fersk besetning.

Talentscenen 2018 Fhall

Jejune

Tid: 14.00–14.20*
Jejune er et rockeband som ble dannet på Vågsbygd VGS i mars 2017. På under ett år slapp de en singel og en EP, samt varmet opp for Spellemannsvinnerne Sløtface. Bandet har mottatt masse skryt fra blant andre Askil Holm og Kjetil Nordhus!

Jejune er: Terence Dougherty, Henning Stakkeland, Alexandra Revold og Sverre Reithaug.

Talentscenen 2018 Jejune

Fredag 27. juli

Ladnera48

Tid: 13.00–13.20*
Hiphop-kollektivet Ladnera48 består av de sammensveisede – men også enestående – rapperne Omar Okapi, Jango og Simen Steinklev, pluss produsent/DJ UlvenUlf. Deler av dette multikulturelle kollektivet har afrikanske røtter, men guttene er alle oppvokst i Arendal.

Under Ladnera48 sin opptreden vil du oppleve både melodisk hiphop, meningsfylte tekster og fengende hooks. Ladnera48 gleder seg enormt til å opptre på Talentscenen under årets Canal Street og få publikum i bevegelse!

Talentscenen 2018 Ladnera48

Lil 6

Tid: 13.30–13.50*
Lil 6 er en ny hiphop-gruppe som leverer et forrykende show med mye energi, harde beats og dansere på hver konsert! Enkelt og greit: du vil ikke gå glipp av en Lil 6-konsert om du liker og ta av, kose deg eller hva enn!

Lil 6 består av Lil 6 (rap), DJ D (dj/backvokal) og Hanna Ruud (dans).

Talentscenen 2018 Lil6

Nora and the Meraki

Tid: 14.00–14.20*
Sørlandsartisten Nora skriver låter som omhandler en følelsesladet ungdomstid ispedd elektronikamusikk servert med retro vibed på et moderne vis. Hun har bakgrunn fra The Voice, og neste år begynner hun å studere på LIPA. The Meraki er ett prosjekt ledet av Nora Chayed og Alexandra Revold, som produserer musikk sammen. Med seg har de Kjell Adrian Håland på laptop og Sverre Reithaug på trommer.

Talentscenen 2018 Nora and the Meraki

OFFGRID

Tid: 14.30–14.50*
Bandet OFFGRID er skamløst, gjennomtenkt, smakfullt og fengende. Låtene preges av elementer fra pop, rock og electronica, samt friksjonen mellom disse. Med catchy låter fulle av pop, stadionrock og electronica får bandet deg til å drømme deg bort til steder du alltid har hatt lyst til å se, ting du aldri helt turte å gjøre eller det forholdet som bare nesten fungerte. Dette kommer du til å huske lenge!

Ole Gaare (vokal/gitar), Lars Kristian Lia (keyboards/kor), Philip van Eck (gitar/kor), Henrik Bergersen (bass/kor) og Carsten Omholt (trommer).

Talentscenen 2018 OFFGRID

* merk at tidspunktene er omtrentlige!