Sola skinner fortsatt høyt på himmelen, men folk står i kø for å få med seg Simen Lyngroth på hovedscenen under årets Canal Street. Endelig åpner dørene, og publikum strømmer inn og finner plass i skyggen. Sitteplassene på Kloa fylles raskt opp. Her skal det nytes!

Kø foran konsert med Simen Lyngroth (foto: Hanne Juul)

Kø foran konsert med Simen Lyngroth (foto: Hanne Juul)

Simen Lyngroth er tilbake til Canal Street. For to år siden gjestet han festivalen med bandet Ask og satte da et solid fotavtrykk. Frolendingen har nå gått solo, og har nettopp gitt ut sitt første album.

«Vakker, drømmende og utrolig catchy musikk!» står det i Canal Street-avisa sin forhåndsomtale av artisten. Vi bekrefter. Utrolig flott musikk leveres med en kraftfull vokal, solid akkompagnert av dyktige musikere på tangenter, gitar og trommer. Vi skjønner at denne fyren får flatterende omtaler i internasjonal presse! Det unge bandet fyller både scenen og Sam Eydes plass med sin kraftfulle og groovye musikk.

For en herlig start på torsdagen på hovedscenen!

Lyngroth hadde med seg Torstein Lauvvik Ørland på tangenter, Jonas Valberg på gitar og Magnus Lygre på trommer.

Festivalhilsen Hanne
(Foto: Mona Hauglid)

Se bildene på flickr:

Simen Lyngroth