Etter siste konsert på hovedscenen, kom det en jevn strøm av mennesker bort til Clarion hotell for å sjekke stemningen. Husbandet startet opp rett etter kl. 23.30, og bordene i forkant av scenen fylte seg raskt opp.

Da bandet dro på med låta «Maria» var det mange som hørte det da de entret hotellets dører, og flesteparten spurte hvilket rom dette kom fra. Rundt 01-tiden var det helt fullt i lokalet, og folk danset og koste seg. Imidlertid var det mange som også koste seg på DJ Loungen, enda det aldri ble så mye trøkk der som husbandet klarte å skape.

Deltakere fra blant annet Understreet kom og heiv seg med for å spille da husbandet tok en kortere pause. Det var en åpen stil og musikkglede som viste seg denne kvelden, en skikkelig JAM! Hit er det vel verdt å ta turen, hver kveld!

Foto: Bjørg Fossli

Se bilder fra jammen på flickr:

Jam torsdag 2018