Som vanlig åpnet Dag Jonssen og hans parade med muntre musikere festivalen på torget. Sola skinte over dem der de ga de mange fremmøtte herlige toner fra et bredt og originalt utvalg av instrumenter. I tillegg til de klassiske korpsinstrumentene kunne man nemlig blant annet se både banjo, kubjelle og vaskebrett. Alle spilte med et smil, både etter noter og improvisert.

Tradisjonen tro spilte de seg gjennom byen, med noen få stoppesteder på veien. Fontenen på plassen utenfor Apoteket, Café Viktor i Pollen og Langbrygga fikk alle hvert sitt besøk, før paraden bega seg mot Poppes Plass. Der spilte de et par låter til før de avsluttet med “When You’re Smiling”, dedisert til Svein Frydnes som har vært med på paraden i mange år, men gikk bort tidligere i år. Dag fikk selvfølgelig en oppmerksomhet som takk for det han gjør for Canal Street med paraden sin, og han var til gjengjeld nøye med å takke alle de fremmøtte musikantene. Flere av dem hadde kommet utenfra Arendal, både fra fjernt og nært, og alle sammen ble behørig rost for sitt bidrag. En verdig og flott start på årets Canal Street!

IM K
(Foto: Elin Solbø Sunnarvik)

Se alle bildene:

Street parade onsdag 2018

Del på: