Årets første jazzbrønsj på Poppes Plass var det tradisjonen tro Indre Torungen Brass Ensemble som sto for. Disse består først og fremst av messingblåsere og blir dirigert av dyktige Lars-Bjørnar Strengenes. Han presenterte bandet og sa at de var stolte over å ha startet festivalen i 10-15 år. Så overtok Frode Olsen mikrofonen og ba Bård Torstensen og Mats Aronsen komme opp og ta imot en flaske vin hver. Da det ble klart at bare Bård var tilstede, fikk han heller begge flaskene, noe han ivrig aksepterte!

Jazzbrønsj med Indre Torungen Brass Ensemble (foto: Bjørg Fossli)

Så satte de det i gang med “Verona” fulgt av både irsk og norsk musikk. Dag Jonssen hadde selvfølgelig et solonummer, og i år var det “Moon River” han sang. Blant solistene ellers var blant andre Frode Langfeldt Andersen, Kevin Miller og Odd Bjørn Jensen. Det var helt fullt på plassen, og den stekende solen gjorde det bare enda koseligere å overvære de flinke musikerne som fylte hele byen med variert og fengende musikk.

IM K
Foto: Bjørg Fossli

Se alle bildene her:

Jazzbrønsj: Indre Torungen Brass Ensemble

Del på: