Lørdag kveld sto gutta fra The Main Level på scenen på kanalplassen. Trioen slo igjennom på YouTube i 2014, og har siden vært svært aktive. Låta «Bombadilla» feat. BLVCK O, som har over 8 millioner avspillinger på Spotify, engasjerte også publikummet på kanalplassen.

Første låt ut, «My Girl», sjarmerte hele jentesulamitten på første rad i senk. Det var god lyd i både artistene og i the Mainers, som fankretsen kaller seg. Gutta viste fram sine egne hits, og slo til og med til med et cover av Ed Sheerans egne «Shape Of You». Etterhvert fikk også publikum bestemme hva som skulle spilles, og Avicii fikk sin hyllest med låta «Wake Me Up». Musikken fikk folk i alle aldre til å røre på seg, og danse av glede. Først og fremst var konserten populær blant de unge, som forøvrig så ut til å storkose seg, med smarttelefonen i høyre hånd og store glis om munnen! Så mange forelskede publikummere i en eneste vrimmel er det sjeldent man ser. Guttegjengen fra The Main Level opptrådte i verdensklasse, karene vet virkelig å stjele publikums hjerter! For en fest!

Se The Main Level-bildene på flickr:

The Main Level 2018

Hkeem fikk hele Pollen til å hoppe, danse og skrike «FY FAEN», og det to hele ganger! Han kom nemlig ut og tok låta på ny! Artisten debuterte i 2017 med samme låt, «Fy Faen», som ble spredt utenfor norske grenser via tv-serien SKAM. Derfra har det bare gått oppover! Debutlåta ble også gjenkjent av publikummet her i Arendal, og nærmest hele Pollen sang med på det velkjente refrenget! Flere av Hkeems låter var storfavoritter blant Pollengjengen, også første hit ut, den politiske slageren «Ghettoparasitt». Fra første sekund hadde livlige Hkeem trollbundet hele publikum! Stemningen var på topp da han framførte «Urettferdig», og tross tekstens budskap, et vanskelig brudd, klarte Hkeem å skape fest langs vannkanten. Showet fortsatte med kjærlighetslåta «En Som Meg». Oslokaren ble en storfavoritt blant Arendals ungdom! «Hvor er amor?» spurte Hkeem, jo, den er i Pollen!

Se Hkeem-bildene på flickr:

Hkeem 2018

Deretter engasjerte Julie Bergan publikummet på kanalplassen. Det internasjonale stjerneskuddet er mest kjent for sin låt «Arigato», som betyr «takk» på japansk. I en alder av 24 år har hun allerede over 160 millioner avspillinger på Spotify, dette forklarer kanskje hvorfor hele gjengen på kanalplassen sang så samstemt, og i takt med Bergan. Velkomsten var varm, og hele publikum ropte henne ut på scenen.

«This is how we do it», sang Julie da hun entret Kanalplassen, og hun gjorde det med et supert show! Dansen hennes smittet virkelig over på den hylende fansen! Låtene var definitivt på spillelista til samtlige av de fornøyde publikummerne! Fansen hadde lagd plakater, og Bergan likte seg godt sammen med Canal Streets venner. Alt i alt skapte hun et megashow, med både dans og sang. Det var utrolig å se hvordan Bergan med sin utstrålende og fantastiske karisma inviterte med seg publikum på den store festen!

Hopp og hyl fra Ebba

Toppbildet, foto: Fredrik Opheim
Se alle Julie Bergan-bildene på flickr:

Julie Bergan 2018