Canal Street 2019: tre artister og supertilbud på billetter! Black Debbath // Gåte // deLillos!

Vi har gleden av å invitere til sommerens fineste festival med å slippe tre fantastiske artister, alle til hovedscenen torsdag 25. juli – for en ellevill kveld! – og supert førjulstilbud på festivalpass og dagspass!

Black Debbath (foto: LP Lorentz)

Black Debbath (foto: LP Lorentz)

Black Debbath

Black Debbath er et norsk heavy metal & hardrock-band som er kjent for sine tunge riff og sine humoristiske og politiske tekster. Bandet springer ut fra kunstnerkollektivet Duplex Records og består av Lars Lønning, Egil Hegerberg, Aslag Guttormsgaard og Ole Petter Andreassen (kjent fra bl.a. Gartnerlosjen, Hurra Torpedo, Bare Egil Band, Thulsa Doom, m.fl).

Siden platedebuten i 1999 med «Tung, Tung Politisk Rock» har de sluppet sju album. Det åttende, «Norsk Barsk Metal», er nettopp kommet ut. «Tung, Tung Politisk Rock» fikk en høyst fortjent Spellemannspris i klassen for tungrock. Black Debbath har utgitt sju studioalbum, en samleplate og ni singler, samt deltatt på flere samleutgivelser. Bandet har spilt på mange norske festivaler og blant annet varmet opp for Ozzy Osbourne på Tons of Rock.

Gåte (foto: Ole Ekker)

Gåte (foto: Ole Ekker)

Gåte

Etter et strålende comeback sist vinter med EP, utsolgte konserter og strålende kritikker for sitt rykende ferske album «Svevn» nå i høst, er Gåte klar for ny festivalsommer. Gåte ble startet av søskenparet Sveinung og Gunnhild Sundli i 1999. De gjorde seg raskt bemerket med å kombinere norsk folkemusikk med eksplosiv og progressiv rock, og det var spesielt i årene 2001 til 2005, da de gjennom spektakulære konserter og to studioalbum gjorde stor suksess. De solgte mer enn 100.000 album, gikk til førsteplass på VG-listen, og ble tildelt flere priser – deriblant Spellemann- og Prøysenprisen.

Bandet har alltid hatt en solid forankring i folkemusikken. Også med sitt nye heksebrygg står Gåte tydelig med den ene foten i gammelt tradisjonsmateriale, mens den andre er like solid plantet i dagens musikalske uttrykk. Til sammen høres det umiskjennelig ut som det Gåte-universet vi kjenner fra før, både på plate og fra scenen. Vart og vakkert, vilt og eksplosivt!

deLillos (foto: Ken Ingwersen)

deLillos (foto: Ken Ingwersen)

deLillos

deLillos trenger vel egentlig ingen presentasjon – de ble dannet i Oslo i 1984 og blir regnet som en av de mest markante i norsk musikkliv fra 1980-tallet og frem til i dag. Sammen med Raga Rockers, DumDum Boys og Jokke & Valentinerne blir deLillos referert til som en av de fire store norske rockegruppene. deLillos har i 30 år vært et av landets viktigste pop- og rockband, og de har jevnlig levert kvalitet både tekstlig, musikalsk og kreativt. De har vært kompromissløse i sitt uttrykk og tro i sitt univers, samtidig som de har utfordret det kreative både når det kommer til format og innhold.

Bandet har vunnet Spellemannprisen to ganger: for «Neste sommer» fikk de Spellemannprisen 1993 i klassen rock og for «Sent og tidlig» fikk de Spellemannprisen 1995 i klassen gruppe. I tillegg har de vært nominert til Årets spellemann i 1994, Årets låt for «Smak av honning» i 1995 og Tidenes norske hit for «Neste sommer» i 2001. Siden sommeren 2016 har bandet utgitt tre album som alle har blitt mottatt med strålende kritikker.


Toppbildet er tatt av Espen Wang Johannesen

Med det er BILLETTSALGET i gang – gå ikke glipp av vårt supre førjulstilbud t.o.m. 31. desember:

  • Festivalpass kr 1.350,-
  • Dagspass kr 550,-

Begge er inkludert billettgebyr.
Førjulsrabatten utgjør ca 35 % avslag på ordinær pris.
Merk at dagspasset er på uspesifisert ukedag og må veksles inn i valgt ukedag innen 1. mai.

Del på: