Vakkert, stemningsfullt, inderlig, morsomt. Kari Bremnes endelig på Canal Street, med sitt flotte orkester. Og det på kirkegårdskonserten! Dette blir bare fantastisk.

Høsten 2017 slapp Bremnes sitt første album på fem år. I etterkant spilte hun 45 konserter for fulle hus over hele landet.

Synes jeg er heldig som har en jobb som ikke krever at jeg må legge opp fordi jeg har holdt på en stund. For jeg har ikke lyst til å legge opp. Jeg har lyst til å fortsette å skrive sanger og reise rundt og dele dem med folk.

Kari Bremnes debuterte som plateartist med utgivelsen «Folk i husan» i 1980 sammen med broren Ola Bremnes. Det store gjennombruddet kom i 1987 med albumet «Mitt ville hjerte – som også var hennes første soloalbum – hvor hun sang dikt av Tove Ditlevsen. For denne fikk hun også Spelemannsprisen.

Siden har Bremnes gitt ut en rekke album, både alene og i samarbeid med andre artister som søskene Ola og Lars Bremnes, Ole Paus og Mari Boine. Hun har vunnet en rekke priser og har blant annet mottatt Spellemannprisen tre ganger og vært nominert til ytterligere seks Spellemannpriser. I 2018 ble hun innlemmet i Rockheim Hall of Fame etter å ha blitt nominert fire ganger. Kari Bremnes har turnert i Japan, Tyskland, Østerrike og Frankrieke og har blitt spesielt godt mottatt i Tyskland.

Husk Early-Bird billettpriser på festivalpass og dagspass frem til nyttår – årets julegave?