Andrew Ripper – musikalsk fyrverkeri til Pollenkonserten med dancehall, afrobeat og reggae! Utfyller en allerede fantastisk line-up: Andrew Ripper / Razika / Vazelina Bilopphøggers / ISÁK / OnklP / Nico & Vinz.

Sanger og låtskriver Andrew Ripper er en kongolesisk/zambisk/norsk artist som først og fremst er inspirert av dancehall, afrobeat og reggaemusikk. Andrew har sunget og skrevet musikk siden barndommen, og har de siste årene blitt godt kjent på Sørlandet og i flere afrikanske land for sin nyskapende og fengende stil. Han har bodd flere år i Arendal, og har for tiden base i Kristiansand.

Nytt album kommer i løpet av 2019, og mens vi venter på det kan vi glede oss over den nye singelen «Twerk it», som allerede har over 53.000 views på Youtube. Musikkvideoen «Rudeboy» som kom i høst, fikk over 100.000 views i løpet av første uka.

Med hits som «Chérie», «Rudeboy» og «Jack & Rose» har han allerede toppet spillelister og etablert seg på radiostasjoner i afrikanske land som Zambia, Kongo, Tanzania, Malawi og Uganda,i samarbeid med store artister som Tbwoy og T-Sean.

Andrew bruker sin bakgrunn fra Kongo, Zambia og Norge til å skape et spennende multikulturelt uttrykk i musikken sin. Her til lands har han tidligere varmet opp for artister som blant annet Madcon, Timbuktu, Philip Emilio og Salif Keita.

Til Canal Street kommer Andrew med sin faste kompanjong DJ Freddie, i tillegg vil han også ha med musikere og dansere.

Foto: Brandon


CANAL STREET 2019 – foreløpig line-up

Onsdag 24. juli
Vamp (Merdøkonserten)
Kari Bremnes (Kirkegårdskonserten)
Kamelen (Bankgården)
Rymden (NO/ SE) – Bugge Wesseltoft, Magnus Öström, Dan Berglund (Jazzhotellet Clarion)

Torsdag 25. juli
Black Debbath / Gåte / deLillos (Hovedscenen Sam Eydes plass )

Fredag 26. juli
Luke Elliot (US) / Phil Bates performs ELO music (UK) / Boney M feat. Liz Mitchell (Jamaica/UK) (Hovedscenen Sam Eydes plass)

Lørdag 27. juli
Andrew Ripper / Razika / Vazelina Bilopphøggers / ISÁK / OnklP / Nico & Vinz (Pollenkonserten)
Country Heroes / The Northern Belle (Bankgården)

BILLETTER FINNER DU HER!

Del på: