Halie – fantastisk ung popkomet kompletterer hovedscenen torsdag 25. juli! Hun åpner en forrykende, norsk kveld: Halie, Black Debbath, Gåte og deLillos!

Til tross for bare fire utgitte singler er det ingen tvil at den unge pop-kometen Halie har fått oppleve stor suksess. Det norske artister bruker flere år på å oppnå kan denne 18-åringen krysse av på listen bare ett år inn i artistkarrieren sin. Dette eksepsjonelt musikalske talentet fra Bergen brukte sommeren 2018 på å spille hele 20 festivaler, bl.a. Øyafestivalen, Bergenfest, Slottsfjell og Pstereo.

Veien til de store scenene har hun helt klart gjort seg fortjent til. Da hun holdt sin konsertdebut under Vill Vill Vest i 2017 var det rett og slett ikke nok plass i lokalet. Konserten høstet en eventyrlig 6-er i Bergens Tidende, mens selveste New Musical Express trakk henne frem som et høydepunkt på festivalen.

Bergens nye stjerneskudd har blitt omtalt som «den nye unge lovende» – en påstand som ble ytterligere forsterket etter bergensjentas opptreden på by:Larm i mars 2018. Hun regjerte derimot spådommene og fylte Sentrum Scene til randen. Konserten ble etterfulgt av en rekke hyllende anmeldelser og en gjev gjesteopptreden i Lørdagsrevyen.

Det er ikke bare by:Larm som har gjort Halie bemerket. Etter hun spilte Where’s The Music Festival i Nordkoping, med en produsent for Skavlan i lokalet, ble hun umiddelbart booket til å spille Nordens største TV-show – forøvrig er det første gang i showets historie at de introduserer en så ung og fersk artist!

Liveanmeldelser:
8/10 – Halies stemme var dyp, pitch perfect og med akkurat passe særpreg som vil gi hun plass blant dagens norske popstjerner, Aurora, Astrid S. og Dagny inkludert (musikknyheter.no, Hvalstrandfestivalen 2018)
6/6 – Fremvisning i rent talent (gaffa.no, by:Larm 2018)
5/6 – Hun er rett og slett bare en helt rolig 17-åring med en fantastisk stemme (vg.no, by:Larm 2018)
5/6 – Et fullsatt Sentrum Scene lar seg i høyeste grad overbevise (bt.no, by:Larm 2018)
8/10 – Halie er alt annet enn et innøvd produkt på scenen, hun slipper seg løs på scenen og er ikke redd for å vise hvem hun er som artist (musikknyheter.no, by:Larm 2018)
5/6 – Det er bare å glede seg til fortsettelsen (ba.no, by:Larm 2018)

Foto: Renata Rashka


CANAL STREET 2019 – foreløpig line-up

Onsdag 24. juli

Merdøkonserten: Vamp
Kirkegårdskonserten: Kari Bremnes
Bankgården: Kamelen
Jazzhotellet Clarion: Rymden (NO/ SE) – Bugge Wesseltoft, Magnus Öström, Dan Berglund

Torsdag 25. juli

Hovedscenen Sam Eydes plass: Halie / Black Debbath / Gåte / deLillos

Fredag 26. juli

Hovedscenen Sam Eydes plass: Luke Elliot (US) / Phil Bates performs ELO music (UK) / Boney M feat. Liz Mitchell (Jamaica/UK)

Lørdag 27. juli

Pollenkonserten: Andrew Ripper / Razika / Vazelina Bilopphøggers / ISÁK / OnklP / Nico & Vinz
«Roser & Tistler» country i Bankgården: Country Heroes / The Northern Belle

BILLETTER FINNER DU HER!

Del på: