Talentscenen Understreet 2019 er klar for påmeldinger fra unge og talentfulle musikere – vinnerpremien er en plass på hovedscenen under neste års Canal Street!

For å melde deg på talentscenen må du være bosatt i Agder eller Telemark og være mellom 15 og 25 år. Du kan melde deg på alene som soloartist eller som et band. Send en demo eller lydfiler til talentscenen@gmail.com – senest innen 1. juni 2019. De artister som blir valgt ut til å være med på talentscenen vil bli informert om dette.

Vi setter fokus på låtskriverkunsten, tillegg til særegenhet, fremføring og kunstnerisk uttrykk. Det vil blir vurdert en helhetlig kunstnerisk fremføring og ikke bare teknisk dyktighet. Alle rytmiske sjangere er aktuelle: jazz, blues, pop, rock, folk, elektronika, hiphop, osv. Det pleier alltid å være stor bredde i de kunstneriske uttrykkene!

Vår samarbeidspartner er som tidligere år Sørnorsk Jazzsenter, dessuten benytter vi oss av kompetanse fra UiA samt musikklinjen ved Dahlske VGS. Fagpersoner fra disse institusjonene pluss én representant fra Canal Street danner en fagjury. Juryen kårer en vinner, som får spille konsert på neste års hovedscene.

Offgrid, vinnere av Offstreet 2018 (foto: Bjørg Fossli)

Talentscenen UnderStreet er noe av det mest spennende og varierte du kan få på Canal Street. Her kan du oppleve unge flinke artister i startgropen av sine karrierer. Tidligere UnderStreet-artister vi liker å skryte på oss er Jonas Alaska, Ask og Synne Sanden. Du så dem rett og slett aller først på Canal Street! Se tidligere Understreet-årganger her.

Bildene viser vinneren av Understreet 2018, Offgrid, bestående av Ole Gaare (vokal/gitar), Lars Kristian Lia (keyboards/kor), Philip van Eck (gitar/kor), Henrik Bergersen (bass/kor) og Carsten Omholt (trommer). Foto: Bjørg Fossli.

Del på: