Kirkegårdskonserten er en magisk opplevelse – i år er det Kari Bremnes som står på scenen og vi gleder oss stort! Her er litt praktisk informasjon om denne konserten:

Adgang til området åpnes klokka 20 – man kan ikke gå inn og reservere plass før dette. Det blir gjerne utsolgt før festivalen starter, men eventuelt ledige billetter selges ved inngangen. Merk at dette innebærer at man må stå i kø. Det er inngang ved kapellet og bak publikum (adkomst via Harebakken eller Kirkegårdsveien/ sykehuset).

Konsertstart er klokka 21, og konserten varer omlag 75 minutter.

Fasiliteter og servering

Det er ikke salg av mat eller drikke på kirkegården.
Vi har trebenker til å sitte på, men det er lov å ha med en liten campingstol eller lignende (eller en pute dersom du sikrer deg plass på benk). Gjerne slike campingstoler «uten føtter» dersom du tenker å sitte på en av gressbakkene, så skjermer du ikke for de som sitter bak deg. Husk at vi viser respekt for dette spesielle konsertstedet – det er ikke lov å sitte eller stå på gravene.
Toaletter finnes i kjelleren av kapellet, ned trappene til høyre for scenen når man ser rett på den.

Transport

Canal Street har ikke egen busstransport, men rutebuss 112 og 125 fra sentrum går forbi Bjønnes og Høgedal.
Man kan gå til fots fra sentrum, for eksempel via gangtunnelen til Parkeringshus Vests 2. etasje, det tar omlag 20 minutter.
Det er parkeringsplasser ved kirkegården / Høgedal, ved Bjønnes stadion, samt noen få plasser dersom man ankommer fra sykehussida. Også ved Filadelfia Harebakken kan det være mulig å finne seg en plass, og etter klokka 20 ved Harebakken senter.

Nå er det ikke mange dagene igjen!

Del på: