Vamp er i farta for tida, med enda en utgivelse sammen med Ida Maria. Forrige gang var det på Vamps initiativ, denne gang er det en av Ida Marias egne sanger som tolkes.

«Comfort Song» er skrevet av Ida Maria, Peter Stewart, Odin Staveland og Øyvind Staveland, med Odin Staveland som produsent/mixer. Musikerene på låten er Vamp, som teller Øyvind Staveland, Jan Toft, Odin Staveland, Kjetil Dalland, Bjørn Berge, og Lars Eirik Støle.

Om samarbeidet og låten generelt har Ida Maria følgende å si:

Vamp er i mine øyne et legendarisk band i norsk sammenheng og det var med stor ydmykhet og ærefrykt jeg takket ja til å være med på deres låt Meg Itte Deg. Jeg følte meg umiddelbart musikalsk hjemme selv om stilartene våre er såpass ulike i utgangspunktet. Og dette samarbeidet ga mersmak, så mens vi var i studio spurte jeg om de kunne tenke seg å gjøre sin versjon av min låt Comfort Song. Og versjonen ble så bra, så vi måtte bare få spilt den inn!

Comfort Song skrev jeg uten helt å vite hvor den skulle ta meg, men når jeg spilte låten for folk sa alle «den sangen her er til meg». Og jeg elsker musikk som kan brukes, det at den har en funksjon utover bare det å underholde. Vi lever i en tid med mye press, vi stresser oss i hjel. Det kan ikke fortsette. Håper du også finner en trøst, en oppmuntring til å se litt vekk fra presset om å skulle lykkes. Du er bra nok som du er!

Billetter til Vamp på Merdø finner du her!