Merdøkonserten har seilt opp som en av publikumsfavorittene, og vi forventer storinnrykk på gressletta foran museet når Vamp spiller opp! Her følger litt praktisk informasjon – og billetter finner du på denne lenken.

Først noen påminnelser fra våre to gode venninner:

Transport:

Canal Street har eget transportopplegg ut til Merdø onsdag 24. juli:
Buss til ferge går fra helt ytterst på Langbrygga, ved Turistforeningen, fra klokka 13 og utover mot kl 15:30. Disse bussene går til Rævesand der det er ferge videre til Merdø. Tur-/returbilletter (kun) kjøpes på bussen.

Konsertstart med Vamp er cirka klokka 16!
Returtransporten begynner 15 minutter etter konsertslutt, det vil si omtrent klokka 17:45.

Alternativ transport:
Det er så klart mulig å ta Merdøferga, men vær obs på at denne har liten kapasitet. For dere som planlegger å bruke egen båt er det viktig å huske at det ikke er så mange båtplasser; festivalen vil oppta noen av disse til do-lekteren og diverse transport.

Fasiliteter

Som i fjor kan vi friste med egen do-lekter med innlagt bølgeskvulp!
Ta med pledd å sitte på. Og håndklær, og badetøy – såklart! Og skulle nå været slå seg vrangt er regnponcho å foretrekke fremfor paraply, så får de bak deg også se. (Det går veldig fint å bade selv om det regner, men det visste du nok alt.)

Servering

Det blir salg av øl, vin, mineralvann med mer, samt vanlig salg, i Merdø kafe.

CS-tips 2019: Merdø