Hvor var du da Tubbs og Desmond løftet taket på Tyholmen Hotell? 27. juli 2019 kaller vi inn alle danse-, musikk- og festglade mennesker til sommerens mest groovy happening! To rutinerte og lokale, regionale eventuelt internasjonale, helter har tatt pulsen på sommeren 2019 og omsatt denne til fengende rytmer, fete vibes og killer ryhmes.

Gutta har siden 2012 arrangert strandfesten Sunsplash på Merdø, og tar nå med seg hele konseptet inn til Canal Street og jazzhotellet Clarion Hotel Tyholmen. Her i en av Arendals flotteste stuer vil du få du servert deilig reggae, funk, ragga, electro og hiphop som gjør deg varm i panna og myk i knærne.

Selecta Desmond har presentert fet reggae, ragga og funk til lydhøre sørlendinger i over 15 år. Desmond vet hva folk vil ha, og han leverer varene gang på gang, på gang. Denne kvelden gir han deg følelsen av tropisk sol kombinert med lokal havbris og myke sandkorn, i form av dype reggae-rytmer og gode vibes.

Legendariske djTubbs har snurret og byttet plater siden 1991, men har på ingen som helst måte sluppet foten av gasspedalen, trukket inn årene, kastet inn håndkleet eller strandet sin skute. Han har spilt på det meste som er av norske klubber, rundt på kontinentet, til havs og lands. En musikk-kjenner av rang og en som vet å spille riktige beats til rett tid. Det er med DJs som med vin – de blir bare bedre med årene.

Uansett om du er av typen som liker å sitte tilbake og nyte god musikk, eller om du lar deg lokke ut på dansegulvet så vil dette være en begivenhet du ikke vil gå glipp av.

Kveldsmaten er servert og du er invitert!