Canal Street tilbyr mange typer billetter – for deg som kun skal ha med deg favorittartisten, for deg som har satt av en dag til festival og for deg som satser på å få med deg flest mulig av arrangementene i løpet av festivaldagene. Her er en liten guide som kanskje gir svar på spørsmål du måtte ha om disse billettypene!

Hurtigvarianten: Vi har billetter til hver konsert, vi har dagspass og vi har festivalpass. Passene byttes inn i bånd på Festivalkontoret i god tid før konsert, enkeltbillettene vises bare frem i døra ved innslipp.

Festival- og dagspass byttes inn i bånd på Festivalkontoret

Mange av våre publikummere kjøper enten festivalpass eller dagspass. For at det skal være mest mulig smidig for dere og for vaktene ved de ulike konsertarenaene skal dags- og festivalpass løses inn i armbånd på Festivalkontoret i god tid før konsert. Med armbånd går innsjekk veldig mye kjappere, og du kan bevege deg fritt inn og ut av de ulike konsertstedene uten å stadig måtte vise frem billett.

Festivalkontoret ligger i år i Bankgården i Strandgaten 1, det store teglsteinsbygget som tidligere huset Sparebanken Sør og Husfliden. Det er i Husflidens gamle lokale – med inngang på hjørnet av bygningen – du finner oss!

Åpningstidene i festivaluka er:

  • man 22. juli: kl 15–20
  • tirs 23. juli: kl 11–14:30
  • ons 24. juli: kl 11–17
  • tors 25. juli: kl 11–17
  • fre 26. juli: kl 11–17
  • lør 27. juli: kl 11–15

Billett for enkeltkonserter vises frem i døra

Billetter for enkeltkonserter – enten det er i Bankgården, på hovedscenen på Sam Eydes plass, på kirkegården, Merdø eller jazzhotellet – vises frem i døra ved innslipp. Om du har skrevet ut billetten blir den revet, om du har elektronisk billett blir den scannet og deretter ugyldig for ny scanning. Du får så et stempel eller et bånd (et skjenkebånd om du er over 18). Denne type billetter skal altså IKKE byttes i bånd på Festivalkontoret.

Og du, skulle du være av den ekstra impulsive typen så er det mulig å kjøpe konsertbillett «i døra» på de aller fleste konsertene, men da kun for den konserten, ikke dags- eller festivalpass. Dette forutsetter selvsagt at konserten ikke er utsolgt.

Disse konsertene selger bra, pass på!

Merdøkonserten med Vamp selger svært bra, og selv om vi har omtrent dobbel kapasitet her sammenlignet med kirkegården anbefaler vi ikke å vente til siste sekund med å kjøpe billett. Du bør IKKE stole på at det selges billetter ved innslipp på Merdø for denne konserten. Merk at det er egen transport ut til Merdø og at denne billetten kommer i tillegg til selve konsertbilletten. Transportbillett kjøpes ved påstigning på bussen ute på Langbryggen, eller ved påstigning ferge ute på Rævesand, eller ved retur til byen. Uansett hvor du kjøper denne billetten koster den 150 kroner og gjelder tur/retur. Barn under 12 år går gratis – også på transport – i følge med voksen med konsertbillett.

Konserten med Kari Bremnes på kirkegården er som tidligere nevnt utsolgt, og vi har også stoppet salg av dagspass på onsdagen. Det selges noen få billetter i døra ved innslipp, fra klokka 20. Dere som alt har billett til denne konserten kommer selvsagt inn. Dere som har dagspass onsdag eller festivalpass kommer inn så lenge det er kapasitet. Dette høres strengt ut, men vi forventer ikke at noen skal bli stående igjen på utsiden.

Hip-hopkvelden i Bankgården selger også unna. Her er det bergensartisten Kamelen som er trekkplasteret, men lokale Ladnera48 har sitt «crew» som vet å stille opp. Med 14-årsgrense er dette kanskje det feteste konserttilbudet for ungdom og unge voksne under festivalen – her blir det klubbstemning! (Og får du ikke nok så blir det en ny mulighet for rap og hip-hop under Pollenkonserten lørdag, med både Nico & Vinz og OnklP på plakaten!)

På fredagen er det jazzpikniken med Hot Club de Norvège ute på Bratteklev skipsverft som har blitt en publikumsmagnet. Her har vi satt opp plassbilletter i tillegg til det vanlige billettsalget – merk at du som har kjøpt dedikert billett for arrangementet IKKE behøver plassbillett, de er kun for dem med dags- eller festivalpass.