Vi lanserer eget festivalpass for ungdom 12–18 år, til halv pris av ordinær pris!

Festivalpasset gir adgang til alle konserter, alle dager, og kan kjøpes her (klikk, klikk!). Scroll nederst på listen for å finne ungdomspasset, og gjør deg klar for sprell på Merdø, i Bankgården, på hovedscenen på Sam Eydes plass og ikke minst i Pollen lørdag! Hele festivalprogrammet finner du her!

Merk at enkelte restauranter og hotellet har egne aldersgrenser som må følges. For kveldskonserter på Clarion Tyholmen hotel er det 20-årsgrense, men yngre publikummere kan komme inn i følge med verge, det vil si en person som holder aldersgrensen og som er edru. Vergen må ha egen billett, dette er ikke ledsagerordning.

Barn under 12 år går fremdeles gratis inn i følge med voksen på alle konserter unntatt Pollenkonserten.