For en onsdag, for en start på festivalen: nå er både kirkegårdskonserten med Kari Bremnes og Merdøkonserten med Vamp UTSOLGT!

Vi har nå, mandag kveld, stanset salg av billetter til Vamp på Merdø – det er rett og slett fullt på området der ute! Foruten dere som har kjøpt billett kun til denne konserten kommer også dere som har festivalpass eller dagspass til onsdag inn. Transport blir imidlertid også en utfordring her: MØT OPP TIDLIG for buss + ferge! Det blir gående skytteltrafikk av busser fra ytterst på Langbryggen til Rævesand fra klokka 13. Transportbillett kjøpes online (klikk her) eller på bussen, den koster 150 og gjelder tur/retur med buss og ferge.

Det er kun noen svært få båtplasser på Merdø, så vi anbefaler sterkt å benytte Canal Street sitt transportopplegg.

PS: Det selges noen ytterst få billetter «i døra» til de som våger seg på å reise ut til Merdø uten billett. Det er imidlertid ikke mulig å benytte seg av Canal Street sine busser og ferge uten å fremvise konsertbillett.

For en fest dette skal bli!

Værvarsel