Bo Kaspers Orkester endelig tilbake til Canal Street! Et av våre aller mest etterspurte band – et fantastisk orkester og et band for store festkvelder!

Fire år har gått siden de slapp sitt siste album, nå er det snart klart for deres 12. studioalbum «23:55» som slippes 22. november.

Siden 1992 har Bo Kaspers Orkester gitt ut 11 studioalbum og tre samleskiver som til sammen har solgt i over 2 millioner eksemplarer. De har over to tiår skapt klassiske låter som «Det går en man omkring i mina skor», «Hon är så söt», «Amerika», «Ett & noll», «Vi kommer aldrig att dö», «Ett ögonblick i sänder», «Undantag», «I samma bil», «Innan allt försvinner» og mange flere. Deres lett sofistikerte blandning av pop, jazz og latinamerikansk musikk med tekster som skildrer hverdag og relasjoner ble i hjemlandet Sverige belønnet med en Grammis for Årets band 1998. Siden har de fått utmerkelser og publikumskjærlighet i fleng – bandet har en stor fanskare og er en fest for en enhver stor anledning!

Album som «Söndag i sängen» (1993), braksuksessen «På hotell» (1994), og de etterfølgende «Amerika» (1996), «Kaos» (2001), «Vilka tror vi att vi är» (2003) og «Hund» (2006) har alle blitt kjære publikumsfavoritter.

Bo Kaspers (BKO) ble dannet i 1991 og består av Bo Kasper Sundström (vokal og gitar), Fredrik Dahl (trommer), Michael Malmgren (bass), og Mats Schubert (tangenter og gitar). I de siste årene har også trompetisten Peter Asplund vært med å satt sitt preg på BKO-soundet og gitt stadige hint tilbake til de første jazzete suksessplatene. Den distinkte bruk av visper fra trommis Dahl på de siste utgivelsene drar også linjene bakover.

Bo Kaspers Orkester har gjestet Canal Street et par ganger før og hver gang skapt magiske konsertopplevelser. Vi vil ha mer!


BKO er det første bandet vi slipper til en av hovedkonsertene på Sam Eydes plass. Mange andre knallartister er rett rundt hjørnet..!

Hovedkonserten Sam Eydes plass – fredag 24. juli
Tba – Bo Kaspers Orkester – tba
BILLETTER FINNER DU HER – gå ikke glipp av early bird-priser, begrenset antall!

Velkommen!

(Og allerede neste fredag er vi tilbake – i alle flater – med ny artist!)