Ryktet forteller at Eggum og Sivertsen har lagt nye planer, og tatt noen nye (gitar)grep. Forrige gang de reiste på turné var det med stor suksess og fullsatte saler over hele landet, og nå har altså de to gitarkameratene funnet sammen igjen, og er klare med både nye og gamle sanger. 

Med kjente og ukjente gullfunn i hverandres skattekister, med varme og store doser humor byr de to på sine helt spesielle skråblikk på verden og på hverandre – med et årelangt vennskap i bunnen. Igjen skal disse to folkekjære, men veldig ulike artistene vise oss hvorfor sangene deres passer så godt sammen, og hvorfor både sangene og sangerne er elsket av en hel nasjon. De skal vise oss hvordan man, med bare to stemmer og to gitarer, kan fylle et konsertlokale med intens tilstedeværelse, trøkk, rungende latter og myke, magiske øyeblikk. 

MERDØ-konserten onsdag 22. juli kl 16

Og det er en fantastisk sammenheng vi inviterer til når EGGUM & SIVERTSEN drar i gang kjente og kjære (og noen nye) sanger: Merdø-konserten! Denne vakre og deilige øya i verdens fineste skjærgård. Den fineste sommerøya! Her kan du bade, ligge i gresset eller gå barbeint på oppdagelsesferd i unik natur på gamle stier. Eller altså dra på konsert når Canal Street inviterer til festival!

BILLETTSALGET starter

Vi starter billettsalget til festivalen 2020 med earlybird-tilbud (ca 25 %) på festivalpass og dagspass. I tillegg slippes billettene til Merdøkonserten.

Velkommen!

Festivalpass early bird-tilbud kr 1500,- (kun 100 stk!)
Dagspass onsdag, torsdag og fredag kr 675,- (100 stk for hver dag)
Merdøkonserten «Eggum & Sivertsen – VI TO (er ikke Romeo og Julius)» kr 450,-
KJØP BILLETTER HER!