Endelig kommer Odd Nordstoga til Canal Street! Denne fantastiske artisten har vært ønsket av mange – men det har bare liksom aldri gått seg til. Nå kommer han til hovedscenen torsdag 23. juli med sitt glitrende orkester!

(foto: Lasse Fløde)

Odds management skriver:

Odd Nordstoga er klar for sommaren!
Med sitt suverene band i ryggen igjen, og ein bunke kanonlåtar i bagasjen skal publikum få toppa sommerkvelden med ei konsertoppleving du berre kan få med, ja… Odd Nordstoga på scena. Med låtar som Frøken Franzen, Bestevenn, Ein farfar i livet og mange fleire har Odd Nordstogas musikk nådd hjarta til utruleg mange og gjeve Nordstoga ein unik plass i norsk musikkliv. I sommar tek han med seg verdens beste band for å gjere sommaren best mogleg for flest mogleg!

Odd Nordstoga er en musiker, sanger og komponist fra Vinje i Telemark. Han er kjent som soloartist og for sitt samarbeid med andre artister som Sissel Kyrkjebø og Ingebjørg Bratland.

Han har vunnet flere priser, blant annet fire Spellemannspriser, og ble kåret til Årets Spellemann i 2004. Nordstoga fikk sitt store gjennombrudd i 2004 med soloalbumet Luring. Albumet, som byr på en blanding av populærmusikk og tradisjonell folkemusikk med tekster på nynorsk, solgte 160.000 eksemplarer i Norge.

I årene siden det har han vært særdeles aktiv med plater, turneer og julekonserter, samarbeid med andre artister og oppdrag på NRK TV.

Hovedkonserten Sam Eydes plass torsdag 23. juli:
Tba – ODD NORDSTOGA – tba
BILLETTER FINNER DU PÅ TICKETCO

Velkommen!