Hiphop-club i Bankgården: Sommeren 2019 tok KAMELEN Arendal med storm – utsolgt hus, passelig kaos og syk stemning. ISAH tar dette videre til store høyder sommeren 2020!

20-åringen Isah har raskt blitt det nye store navnet på den urbane R&B-scenen. På sin korte tid som artist har Isah hatt flere samarbeid med Dutty Dior, deriblant på hitsingelen «HALLO» som har passert 16,8 millioner streams. I februar ble det også kjent at Stavanger-gutten gjestet Karpe Diem på nyutgivelsen «SAS PLUS / SAS PUSSY».

I sitt hittil travle 2019 har Isah jobbet beinhardt på flere prosjekter. Han debuterte med sin lenge etterlengtede og todelte EP: «Sukkerspinn & hodepine». Majoriteten av produksjon på prosjektet er utført av SDKT hus-produsenter Mogilla og Pluto, og begge EPene har hittil sammenlagt streams på nesten 8 millioner. For å avslutte musikkåret har også Isah og Dutty nylig sluppet remix av Karpe-hiten «Moscot & Dior». I tillegg til å gjeste Karpe på Norge og Europa-turne, ga Isah en av de mest omtalte opptredene under Kadetten 2019 og spilte fire utsolgte konserter på Parkteateret. Videre venter fansen spent på hans kommende opptreden på by:Larm 2020..!

Deretter venter Canal Street sommeren 2020!

Hiphop-club
Bankgården 22. juli kl 21–24:
tba // Isah
BILLETTER [ kr 300,- ] FINNER DU HER

Del på: