Countryscenen: JØRUND VÅLANDSMYR & Menigheten. En av Norges aller flotteste stemmer og et fantastisk countryorkester lager party og høytidsstund på Banken scene!

Etter nominasjonene til Ameripolitan Music Awards og Spellemannsprisen med Country Heroes utvider nå Jørund Vålandsmyr sitt repertoar til norske tekster med backingbandet Menigheten.

Vålandsmyr har i mange år gjort seg bemerket på den norske og internasjonale countryscenen med sin utrolige stemme, og med bandet Country Heroes. Nå tar han funnet poeten i seg selv og skriver mørke tekster om livet og kjærligheten. Om det å komme til storbyen og føle seg forlatt, eller sveket av noen du elsker. Musikken har fortsatt country i bunnen, men flørter nå med rock, psykedelia og jazz. Americana for viderekommende!

Med seg har han bandet Menigheten – satt sammen av et knippe musikere som neppe ville kjent hverandre ellers, men som allikevel har en felles forståelse for hva som skal formidles i musikken og tekstene til Vålandsmyr, og som underbygger dette med mange års erfaring.

  • Jørund Vålandsmyr: vokal og gitar
  • Jørn Raknes: gitar og vokal
  • Hans Wagner: bass
  • Finn Håkon Borgi: trommer

Omtale hos The Wilhelmsens

Countryscenen, Bankgården, fredag 24. juli kl 21–24
TBA // Jørund Vålandsmyr & Menigheten

Velkommen!
BILLETTER FINNER DU HER