Dumdum Boys er ALLTID en mega-opplevelse! Endelig tilbake på Canal Street avslutter de denne kvelden på Sam Eydes plass som allerede så helt fantastisk ut. For en syk fredag dette blir!

Foto: Lars Lande

Venner!

Det er helt fint å ta det litt med ro, men ingen vits å overdrive det heller. Neste sommer vil vi ut og spille igjen, vi vil hoppe inn i en buss og oppleve det beste Norge har å by på, nemlig festivalsommeren. Vi gleder oss og ser fram til å møte dere alle.

Fred, DDB

En av de fire store i norsk rock og dypt forankret i den norske folkesjela – det er nok ikke mange som kan unngå å ha et forhold til Dumdum Boys. Verken prisdryss, salgssuksesser eller lovord fra etablissementet for øvrig har rocket ved Dumdum Boys’ fandenivoldskhet, spilleglede og trøkk når de står på scenen. Prepple, Kjartan og kompani viser år etter år at unge rockevalper som regel ikke når den gamle Dumdum-bikkja til anklene en gang.

Hovedkonserten Sam Eydes plass – fredag 24. juli
Amund Maarud & Lucky Lips // Bo Kaspers Orkester // Dumdum Boys
BILLETTER FINNER DU HER – gå ikke glipp av juletilbudet, -20% på festival- og dagspass!

Velkommen!