TORINE fra Arendal skal gjøre support-act for SIGRID på konserten og vorspielet på Bryggebyen 7. juli. Det blir særdeles spennende! Og nå er konserten komplett med tre artister.

Torines management sier:

En popprinsesse med bein i nesa; Torine er en Bratz – ikke en Barbie. Med et nostalgisk forhold til tidlig 2000-talls «rock chicks» som Avril Lavigne, el-gitar og store refrenger, ønsker Torine å tilføre noe nytt og friskt i den skandinaviske pop-floraen, med låter som fenger og overrasker.

I 2019 har hun herjet hitlistene med vokalen på Alan Walker, Tungevaag og K-391s Play, en remake av Mangoo-klassikeren Eurodancer. Play har i skrivende stund bikket 40 mill. streams på Spotify, og høsten 2019 turnerte Torine med Alan Walker på hans turné i Europa og Asia.

20 år gamle Torine har stått på scenen siden hun var 4 år gammel. Som 16-åring tok hun steget fra scenen i hjembyen Arendal og meldte seg på Idol hvor hun ble en av finalistene og kapret en solid 9. plass. I oktober slapp hun Dancing In My Sleep, etter å ha signert med Universal Music Norge høsten 2019.

Torine selv har følgende å si om sin egen låtskriving:
– Jeg forsøker å skrive sårbare sanger med personlige tekster, som jeg håper andre kan kjenne seg igjen i.

Nå var hun klar for å slippe sin neste låt; Make U Cry. Denne gangen byr Torine på 2000-talls tenåringsnostalgi med sin Mean Girls-inspirerte pop-rock. Med rufsete gitarer og sukkersøte melodier, vil Torine vekke store følelser hos lytteren;
– Make U Cry er en bitter låt, som handler om å være hevngjerrig, og ha lyst til å såre noen som har såret deg. Teksten er både sårbar og intim, litt kynisk og psycho, og viser flere sider av meg som både artist og person. Jeg tror og håper mange kan kjenne seg igjen i låten, og at den kan inspirere andre til å «gi litt F», som til syvende og sist er budskapet i låten, sier Torine.

Make U Cry ble sluppet 10. januar med tilhørende musikkvideo:

Canal Street er utrolig glade for denne fantastiske vorspiel-konserten og en utrolig spennende line-up:

Bryggebyen, Krøgenes tirsdag 7. juli kl 19–23 (området åpnes kl 18):
Torine // Moyka // Sigrid
Billettsalget er i gang

Canal Street ønsker å takke Arendal Fossekompani / Bryggebyen og Sparebanken Sør / Sørmegleren for anledningen og støtten til å kunne arrangere denne konserten til glede for alle i regionen!