Sigrid har selv valgt ut en av artistene til CS-vorspielet 7. juli på Bryggebyen: Moyka! Dette blir et spennende møte!

Moyka er Monika Engeseth – en 22 år gammel produsent, sanger og låtskriver fra Hallingdal. De siste årene har hun vært bosatt i Bergen, der hun har eksperimentert med et lydbilde av elektronisk pop, inspirert av store følelser og kontraster. Moyka har så langt gitt ut fire singler: Colder, Bones, All The Things We Forgot og Ride, i tillegg til EP-en Circles.

Da Moyka vokste opp i de dype skogene i Hallingdal, hadde hun drømmen – eller heller: overbevisningen – om at hun en dag skulle lage musikk. Men hun kunne ikke ha forutsett det intense, elektroniske landskapet hun senere kom til å skape for musikken sin. Kun måneder etter at hun begynte å jobbe med musikkproduksjon i studio, utviklet den unge produsent-artisten seg til en «one-woman» pop-fabrikk. For to og et halvt år siden stupte Moyka nemlig inn i synth-universet etter å ha startet sin utdannelse innen musikkproduksjon. Hun var på skolen fra øyeblikket den åpnet og helt til den stengte, og der lærte hun å skape sitt eget mystiske og synthfylte univers steg for steg.

Live-anmeldelser:

Canal Street vorspiel

Bryggebyen, Krøgenes tirsdag 7. juli kl 19–23 (området åpnes kl 18):
TBA // MOYKA // SIGRID
Billettsalget er i gang

Canal Street ønsker å takke Arendal Fossekompani / Bryggebyen og Sparebanken Sør / Sørmegleren for anledningen og støtten til å kunne arrangere denne konserten til glede for alle i regionen!