Vi satser hardt på countryscenen på andre året, og vi gleder oss til denne fascinerende stemmen og countrypersonligheten: fra norsk underdog til internasjonal nykommer, spådd endeløst potensial! 2019 har vært Malin Pettersens år, men 2020 viser ingen tegn til å sakke ned.

Et stille akustisk minialbum beskrevet av artisten selv som ‘et personlig prosjekt hun ikke visste om noen ville legge merke til’ skulle være snøballen som fikk ting til å rulle. Malin fikk anmeldelser, anbefalinger og artikler i magasiner som Billboard, Rolling Stone og Paste, samt showcaser på AmericanaFest US i Nashville og AMA UK; opptredener på amerikansk tv, så vel som på noen av våre største tv-programmer her hjemme. Malin vant Spellemannspris for sitt første album i 2018 – «References pt.1» – og har det siste året altså fått stjerneomtaler i mange amerikanske countrymagasiner og nettsider og til og med Rolling Stone magazine for sitt minialbum «Alonesome» – hvor både tittellåta og den vakre «Pause» særlig trekkes fram:

Inspired by a trip to Nashville, Malin Pettersen’s «Pause» is gorgeously sparse, featuring nothing more than the Norwegian singer’s voice and acoustic guitar. Unhurried and unforced, it’s a call to savor every moment in time, particularly those spent in the company of loved ones.
10 Best Country and Americana Songs to Hear Now; Rolling Stone magazine

Alt dette mens hun har jobbet med, og blitt bedre kjent med den amerikanske scenen i Nashville – hvor hun også har spilt inn et helt nytt album som skal slippes i 2020. I år venter også festivalen South By South West på Malin, samt turnering i Norge, Europa og USA.

Følg henne på egen webside og på facebook.

Countryscenen, Bankgården, fredag 24. juli kl 21–24
Malin Pettersen // Jørund Vålandsmyr & Menigheten

Velkommen!
BILLETTER FINNER DU HER

PS: Skulle du ikke få nok av denne fantastiske artisten fronter hun også bandet Lucky Lips som spiller på Canal Street-hovedscenen sammen med Amund Maarud tidligere samme kveld!

Del på: