Gladnyhet nr 2 – vi arrangerer en liten minifestival i sommer: Local Street 2020!

Vi er jo skrudd sånn sammen at vi ikke kan sitte helt i ro..! Dette skulle ha vært vår 24. festivalsommer – noe måtte vi finne på. Dermed kom ideen om å gjøre noe hyggelig og lite, på noen spesielt utvalgte steder, og med noen fine, lokale artister. Vi har rett og slett satt sammen program til en veldig hyggelig uke:

Local Street 2020!

Onsdag 22. juli

Tid: kl 13–14
Sted: Poppes plass
Hva: gratiskonsert med Indre Torungen Brass Ensemble

Nå kan sommeren bare ta sats! Husk å skaffe deg bord hos Madammen, Strand eller Fiskebrygga, for dette blir en svingende bra ettermiddag!

Tid: kl 17–21
Sted: Båtreppen, Guldsmedenga Hisøy
Hva: Jørund Vålandsmyr & Menigheten, supp. Tor Elgvin og venner
Billetter: kr 300,- (kjøp her)

Spellemannsvinnende Vålandsmyr skulle opprinnelig spilt under årets Canal Street, og er booket om til neste års festival. Da blir jo dette en aldri så liten slags generalprøve..? Legg merke til den helt nye og aldeles sjarmerende konsertarenaen: Båtreppen på Guldsmedenga, Hisøy. Alf Arnesens gamle båtrepp drives nå av musiker, båtreparatør og mangeårig Canal Street-frivillig Tor Elgvin. Med kveldssol (joda, vi har som vanlig bestilt godt vær) og høy sommerstemning blir dette en knallopplevelse!

Torsdag 23. juli

Tid: kl. 19–21
Sted: Arendal kirkegård
Hva: konsert med Lillegaard trad band & gjester
Billetter: kr 250,- (kjøp her)

Tilbake til røttene med litt ordentlig New Orleans jazz, på en av de flotteste konsertarenaene vi er så heldige å kunne benytte.

Fredag 24. juli

Tid: kl 18–22
Sted: Teaterplassen
Hva: Jazz i parken med Rasmus Solem, Lars Andreas Haug, Camilla Haug, Oscar Andreas Haug og Knut Lothe
Billetter: kr 250,- (kjøp her)

Fantastiske Teaterplassen, med sine trær og vimpler og omkransende trebebyggelse og Tyholmen kolonial og Steenhuset og Barrique – og et kremlag av lokale jazzmusikere i verdensklasse; kan en fredagskveld i sommerarendal bli særlig mye jillere? (Javisst, det var et retorisk spørsmål!)

Lørdag 25. juli

Tid: kl 14–18
Sted: Bratteklev skipsverft
Hva: Bård Rannekleiv Band, supp. og gjest Rebekka Lundstrøm
Billetter: kr 300,- (kjøp her)

Vi avrunder Local Street på fjorårets funn av en konsertarena: var du der og opplevde Hot Club de Norvège vet du hva vi snakker om. Idyllisk beliggende Bratteklev skipsverft har rikelig av hva våre hjerter begjærer: nostalgi og atmosfære, og selvsagt bademuligheter! Det settes opp egen ferge klokka 13.30 fra fergeleiet ved Clarion Hotel Tyholmen, med retur klokka 18 – billett koster 40 kroner hver vei.

Felles for alle disse fantastiske musikkopplevelsene er at det er svært begrenset antall billetter som kan legges ut. Vi anbefaler deg derfor å sjekke med venner allerede i dag, og hive dere rundt for å sikre dere plass! Hvilken konsert står øverst på din liste? Alle? Tenkte oss det, ja! Sees!

BILLETTER KJØPER DU HER

Del på: