Canal Street skal feire 25-årsjubileum og arrangere festival i uke 30 som vanlig — fra onsdag 28. til lørdag 31. juli! Du verden som vi gleder oss til å presentere et strålende musikalsk program, og invitere til store opplevelser og sommerens flotteste felleskap! Det skal bli så deilig og så vakkert å endelig kunne møtes til konserter og samvær på alle våre herlige og spesielle scener – i Arendal sentrum, på kirkegården, Merdø, Bratteklev skipsverft med mer. Det skal bli en fest!

Vi er optimistiske for sommeren, det mener vi det er all grunn til å være. Og at situasjonen seint i juli vil være slik at vi kan arrangere på vanlig eller tilnærmet vanlig måte. Selvsagt er vi lydhøre for situasjonen og myndighetens råd og retningslinjer, og vil naturligvis rette oss etter dette. Men vi har altså tro på at situasjonen vil normalisere seg, i tråd med regjeringens plan for gjenåpning av samfunnet. Både vaksinering og andre smitteverntiltak i den norske dugnaden vil bidra til dette, slik at sommeren skal bli fin.

I dag varsler vi altså Canal Street i uke 30! En skikkelig gladnyhet! Vi presenterer også programmet og artistene våre — som vi booket om i fjor. Det er et knallprogram! Se på det og gled dere!

BarneStreet: Tomas F med venner (foto: Elin Solbø Sunnarvik)

BarneStreet: Tomas F med venner (foto: Elin Solbø Sunnarvik)

Men: vi føler det mest riktig å vente ennå noen uker med å sette billettene i salg igjen. Regjeringen har nemlig varslet at de i begynnelsen av mai skal komme med sin «sommerplan» for arrangementer som festivaler. Da får vi konkrete retningslinjer å forholde oss til, og da vil vi også straks etterpå sette i gang billettsalget.

Men OBS: Billettene fra i fjor gjelder selvsagt.

Dere som kjøpte billetter i fjor kan bare glede dere til å bruke dem i år. De er selvsagt gyldige. Dere som ikke fikk kjøpt da kan kjøpe trygt fra ca 15. mai – på bakgrunn av de signaler og retningslinjer vi får fra myndighetene, og det vi da legger ut i billettsalget.

Klikk her for programmet for Canal Street 2021!

Bildet i toppen er fra lørdagens street parade i 2019, foto ved Thomas Jensen.

Black Debbath-konsert (foto: Mariel Dæhlin Johnsson)

Black Debbath-konsert (foto: Mariel Dæhlin Johnsson)

Del på: