Hurra! I dag er det tre måneder til Canal Street starter! 25-årsjubileet skal feires og vi satser på en superflott festival! Du og du som vi gleder oss!

Og det er bare å se på vårt fantastiske program og drømme seg litt bort til sol, sommer og festival!

Rundt 10.–15. mai har regjeringen varslet sin «sommerplan» — og vi har grunn til å håpe på mest mulig normale tilstander i uke 30 seint i juli. Vi vil da så raskt som mulig legge ut billettene i salg.

Men: nå må vi dessverre skuffe alle dere som håpet på en SIGRID-konsert denne sommeren. Det lar seg nok ikke gjøre, og derfor tenker vi at vi nå må gi alle en klar beskjed om dette. Dere som kjøpte billett til den konserten vi skulle hatt 7. juli i fjor og som ble utsatt, kan selvsagt nå få disse refundert. Noen av dere har allerede gjort dette, men nå varsler vi altså at denne konserten ikke blir noe av i år. Dere kan be om refusjon på mail til: canalstreet@canalstreet.no.

Vi beklager dette, men lover nye store opplevelser så snart dette blir mulig.