FANTASTISK! Da er det bestemt: Vi går for full festival i sommer! Styret i festivalen tok beslutningen onsdag kveld.

Vi er utrolig glad for dette, og ser fram til å servere vårt publikum store musikalske opplevelser — og deilig og trygt sosialt samvær igjen — etter et drøyt år med koronabegrensninger. Vi ser på dette som vår oppgave i forhold til vårt publikum, våre artister og våre frivillige og samarbeidspartnere. Billettsalget er derfor igangsatt for fullt igjen!

OBS: Billetter som ble kjøpt i fjor — og som du da ikke fikk anledning til å bruke — gjelder selvsagt i år!

Bakgrunnen for denne gledelige beslutningen er den generelle positive situasjonen med vaksineringsløpet som går sin gang, synkende smittetall utover på forsommeren og sommeren, samt opplegget med koronapass som regjeringen har varslet fra juni. I tillegg er det særlig opplegget som er skissert av kulturminister Raja om en kombinasjon av disse koronapassene og hurtigtester som arrangørene i sommer kan ta i bruk, som kan bidra til å etablere såkalte trygge soner innenfor festivalområdet.

Canal Street har bestemt seg for om nødvendig etablere et slikt opplegg — enten Norge er i såkalt fase 2, 3 eller 4 når vår festival avvikles siste uke i juli, uke 30.

Vi tror på sommeren! Men vil selvsagt forholde oss til den enhver tid gjeldende situasjon og myndighetens anvisninger.
Vi føler oss sikre på at dette skal legge grunnlaget for en FANTASTISK jubileumsfestival!
VELKOMMEN 28.–31. juli!