Jan Eggum og Halvdan Sivertsen-konserten flyttes til amfiscenen i Hoveleiren. Dette fordi vi opplever et betydelig påtrykk fra publikum til denne konserten.

BILLETTER FINNER DU HER

Vi har tidligere annonsert at den ville flyttes fra Merdø til Hovestranda på grunn av smittevern — blant annet utfordringene som oppstår ved transport av publikum med buss og ferge.

Konserten ble utsolgt nå tirsdag morgen med kapasitet på 1000 mennesker (to kohorter á 500), og vi har derfor sett på muligheten for et større område. Vi har fått anledning til å flytte til det store amfiet i Hoveleiren – billettsalget for denne konserten åpnes derfor igjen!

I amfiet vil det være tilnærmet dobbelt så stor kapasitet selv i fase 3. Det vil derimot ikke være mulig med salg av drikke eller matservering på denne konserten.

Som med alle våre konserter må publikum ha grønn koronastatus — det vil si at dere enten må ha fått første vaksinedose minst tre uker før konsert, eller ta hurtigtest på vårt testsenter på Vindholmen Krøgenes i løpet av samme dag. Testingen foretas på faglig forsvarlig måte av Medic Sør, og er gratis. Teststasjonen er åpen hver dag fra og med onsdag 28. juli fra kl 10. Detaljert informasjon om bestilling av testtime kommer på nettsidene litt nærmere festival.

Vi to er ikke Romeo og Julius, heter showet til de to herrer Eggum og Sivertsen. Teksten de leker med (for de av oss som er så gamle at vi husker det…) sier jo videre «som begge fra teateret er kjent» — vel, nå får de i alle fall opptre i et skikkelig amfi!

Bildet i toppen er fra de de to spilte på Buøya under 2013-festivalen (foto: Birgit Fostervold)