Regnværet hadde heldigvis et godt opphold da lokale Arendals-musiker Rebekka Lundstrøm dro på med melodiøse toner fra gitaren under seil-taket på Kanalplassen. Lundstrøm tok med seg gitarist Simen Svanevik Bendiksen som hun har samarbeidet med på sitt forrige album, Carousel (2020).

Sangen “This Wind” setter et rolig preg på publikummet som hadde samlet seg for å nyte en bedre Americanabrønsj. Lundstrøm har et flott stemmeregister, og en helt egen ro i vokalen som gir lytterne en hjemlig følelse, man kan kjenne at hjertet slår litt roligere av låtene hun spiller.

Publikum nyter det å bare kunne sitte og høre, og flere sier at det er herlig å sitte ute, og høre på den gode musikken Lundstrøm leverer.
Flere av sangene kommer fra hennes første album, og vi får også en smakebit på det neste albumet som Lundstrøm jobber på. Sangen “Better Unsaid” har en sårhet over seg, men til tross for det, snur artisten vibbene til en avslappa sorgløs stund for tilhørerne.

Rebekka Lundstrøm (foto: Trond Emanuelsen)

Rebekka Lundstrøm (foto: Trond Emanuelsen)

Selv om det er fare for regn er det en lun, varm atmosfære som hviler over Kanalplassen når Lundstrøm spiller låter som “The end is the beginning”, “Starting Again” og “Hymn for the broken”. Lundstrøm har samarbeidet med Einar Fadnes om låta “Talk with you”, men her er det en solo-fremføring, men med Lundstrøms særegne vokal trengs ingen duett.

Avslutningsvis kommer låta “Breathe” som er den nyeste singelen, samt “Join the circus”, Lundstrøm har et budskap i de fleste tekstene, og i tiden vi opplever nå er det en klar oppfordring om å leve i nuet, ta de gode valgene som kan påvirke alle rundt deg, og det å innimellom ønske seg vekk fra alt jaget og maset.

Det er ingen tvil om at det bare er å glede seg til neste album som kommer, fram til da er det bare å laste ned, strømme, og/eller kjøpe Rebekka Lundstrøms musikk, og bare nyte.

Musikk — Mennesker — Magi.

— Camilla
Foto: frilansfotograf Trond Emanuelsen, se flere bilder på flickr