Canal Street skjer på grunn av en massiv frivillig-innsats – men nå ser vi etter en kollega til festivalsjef Mats! Er det deg?

Se utlysningen på finn.no

Slik omtaler Agderposten nyheten, med Anne Gro Ballestads penn:

Canal Street har siden oppstarten for 25 år siden vokst fra å være en liten jazz og bluesfestival til å bli en av Norges best etablerte festivaler og en viktig samfunnsaktør i Arendal. Nå ser selskapet etter en ny daglig leder.

Utvider – ikke erstatter

– Dette er en utvidelse av dagens stab og vil ikke erstatte meg som festivalsjef, sier nåværende daglig leder i Canal Street, Mats Aronsen i en pressemelding.

– Vi ser at Canal Street har vokst fra å være mer enn en musikkfestival og fremover har vi flere planer som snart blir presentert, uten av vi skal gå mer inn på de nå, fortsetter Aronsen.

Han har behov for å dele sin stilling i to for å sikre videre drift i selskapet. Den nye daglige lederen vil få ansvaret for den kommersielle utviklingen av festivalen og Canal Street som aktør, mens Aronsen fortsetter med programinnhold og det praktiske rundt festivalen og arrangementene.

Spennende stilling

– Dette er en av de mest spennende stillingene i Arendal, og jeg forventer det kommer mange søkere. Her får man en unik mulighet til både å utvikle en stor festival og musikkarrangør, som Canal Street er, men også en sentral samfunnsrøkter i Arendal som ønsker å løfte byen og dele sin kunnskap og kompetanse, sier Erik Johan T. Lindøe.

Han er rekrutteringsrådgiver for Ivre rekruttering og bemanning som bistår med rekrutteringen.

Samarbeider

– Når Canal Street får forespørsel om å bidra med vår kompetanse i Arendal sier vi ikke nei. Vi har de siste årene blant annet samarbeidet med Arendal By og ØIF Arendal om booking og produksjon når det har vært behov for det, forteller Mats Aronsen.

– Dette ser vi på som en viktig del av samfunnsoppdraget vårt i Arendal. Det er en innstilling som den nye daglige lederen også må ha under huden. I Arendal hjelper vi hverandre, og gjør det som er best for samfunnet rundt oss, sier festivalsjef Aronsen.

Bildet i toppen er tatt av May Elin Aunli (2016)