Sett av 19. mars 2022 til CC Cowboys-konsert i Sør Amfi!

Canal Street i unikt samarbeid med håndballklubben ØIF Arendal! CC Cowboys til Arendal og Sør Amfi 19. mars 2022 – et av landets mest historiske band feirer 30 år i 2020 og nå kan det endelig feires!
CC Cowboys har siden starten vært en oppvisning i utholdenhet, kontinuitet, arbeidsvilje og spilleglede. Mottoet til bandet har vært: «Bli ved din lest, enten du er skomaker eller spiller i band. Vær tålmodig, vær arbeidsom. Vær trofast mot deg selv og ditt publikum».

Vill Vakker og Våt – Kanskje du behøver noen – Gamlebyen – Tigergutt – To hjerter i en sjel – Kom igjen – Død Manns Blues – Bare Du Lyrics – Du som klemmer på mitt hjerte – På En God Dag – Magisk – Nå kommer jeg og tar deg – Det magiske ordet unnskyld – og mange, mange flere fantastiske låter! Deres første album, «Blodsbrødre», solgte 90 000 eksemplarer, og singelen «Harry» solgte 20 000. Den ble samtidig en landeplage og en låt enormt mange fortsatt har et sterkt forhold til.

CC Cowboys har stått på hovedscenen vår flere ganger – nå kan du oppleve dem på vinterstid, innendørs, på et fantastisk arrangement i samarbeid med ØIF Arendal! Bli med på festen!

Se bildene fra hovedscenekonserten 2018:
CC Cowboys 2018
Del på: