Det nærmer seg avsløring av nedtellinga – vi gleder oss SÅ til å fortelle hva som skal skje! Vi kan også love at det ikke blir siste gang denne vinteren at vi kan by på spennende nyheter.

Er du ekstra nysgjerrig på hvilke påfunn vi har planlagt anbefaler vi deg å melde deg på nyhetsbrevet vårt! Her får du nyhetene før alle andre, og når vi slipper ekstra spennende artister får du også mulighet til å kjøpe billett før det ordinære slippet. Tør du gå glipp av dette?

Få siste nytt fra Canal Street rett i innboksen!

* indikerer påkrevde opplysninger

Sett kryss for å tillate at vi sender deg nyhetsbrev i form av e-post:

Du kan når som helst avslutte utsendingene ved å klikke på lenken i bunnen av e-postene. For informasjon om personvern, se nettsiden.

Vi bruker Mailchimp til markedsføring. Ved å sende inn dette skjemaet godkjenner du at opplysningene blir lagret på Mailchimp sin server. Du kan lese om hvordan Mailchimp forholder seg til personvern her.