Det er bare fantastisk å endelig å ha kapret Madrugada til Canal Street! Du ser dem sammen med to ennå ikke lanserte artister på hovedscenen, Sam Eydes plass, torsdag 28. juli!

Madrugada returnerer – Europaturné med ny musikk

Madrugadas gjenforeningsturné for to år siden ble en triumfferd gjennom fjorten europeiske land. Nå annonserer de norske rockelegendene at en ny turné er på trappene, med flere konserter i Norge. 4. og 5. februar inntar Madrugada Oslo Spektrum igjen – og 28. juli står de på Canal Streets hovedscene på Sam Eydes plass i Arendal sentrum. For en fest!

På Madrugadas forrige Europaturné i 2019, opplevde bandet at fanskaren hadde vokst betydelig i årenes løp, og flere steder ble konsertene utsolgt så fort at større arenaer måtte bookes. Madrugada hadde vært både elsket og savnet, og det var et lidenskapelig og til dels ungt publikum som møtte bandet på veien.

Sentralt for gjenforeningsturneen var bandets debutalbum «Industrial Silence», som feiret 20 år i 2019. Denne gang vil publikum også få servert et par helt nye låter, siden bandet i disse dager jobber med ny musikk.

Madrugada er en kunstnerisk og kommersiell suksesshistorie. De har vunnet fem Spellemannpriser, to Alarmpriser, og sluppet fem studioalbum, ett livealbum samt en rekke singler og EP-er som har solgt til gull og platina.
Da bandet ble oppløst i 2008, etter å ha fullført sitt selvtitulerte sistealbum på pur viljestyrke, syntes historien å være over. Gjenforeningen for to år siden ble et uventet – men gledelig – nytt kapittel. Fra første tone i øvingslokalet var det klart at den musikalske magien fortsatt var til stede. Ikke lenge etter at turneen var over, bestemte bandet seg for å satse videre; «Vi ønsket bare at turneen skulle fortsette!»

Nå har tiden kommet til et nytt kapittel i historien om Madrugada. Det er bare å glede seg til fortsettelsen!

OBS: Madrugada headliner altså vår hovedscene på Sam Eydes plass torsdag 28. juli – vi vil snart presentere to andre artister som skal på scenen tidligere samme kveld!
Området åpner kl 17.00 og første artist går på scenen kl 18.00. MADRUGADA går på scenen ca kl 22.00.
Billettsalget til konserten åpner mandag 13. desember kl 08.00 – kjøp billett her

Del på: