Vi har gleden av å ønske dere velkommen til Arendal kirkegård og fantastiske Sondre Lerche! Låtskriver, tekstforfatter, filmkomponist, gitarist, entertainer og popartist i verdensklasse.

Sondre Lerche (39) fra Bergen, har de siste årene før koronaen vært bosatt i New York. Han rakk akkurat å komme hjem til Norge for en visitt da landet og verden stengte ned den 12. mars 2020. Korona-perioden har Sondre brukt særdeles aktivt – på strømmetjenester, småkonserter, låtskriving og plateslipp!

1. april slipper Sondre Lerche slipper sitt tiende album, Avatars Of Love. Dobbel-albumet vil inneholde 14 låter inkludert tidligere utgitte, kritikerroste ti minutter lange Dead Of The Night. Det inneholder samarbeid med CHAI, Felicia Douglass (Dirty Projectors), Mary Lattimore og flere. Musikkvideoen til singlen Cut, filmet i Los Angeles, ble nylig sluppet, og viser Sondre i filmatisk neo-noir samspill med den amerikanske TikTok-stjernen Madelaine Turner.

Avatars Of Love er skrevet og spilt inn i løpet av et svært hektisk og produktivt år, der Lerche spilte flere konserter og skapte flere strømmeopplevelser enn noen annen norsk artist under pandemiens første år. Albumet er Sondres tiende studioalbum, og etterfølger Patience, som ble nominert til tre Spellemannspriser i fjor.

«Dette er definitivt det mest omfattende, inderlige og freidige albumet jeg har laget. Men samtidig var det også den letteste, mest naturlige og frigjørende prosessen jeg har opplevd. Alt bare skjedde i en flytsone av typen jeg føler jeg har drømt hele livet om. Hver gang jeg trodde jeg var ferdig å skrive, dukket det opp en låt til, som jeg gravde meg inn i noen ukers tid, før jeg gikk rett i studio og spilte den inn med vennene mine.»

Sondre Lerche

Sondre Lerche gjennomføre i vinter sin norgesturne i henhold til gjeldende restriksjoner. I april og mai legger han ut på Europa- og USA-turne. 27. juli kl 2130 står han på scenen sammen med bandet sitt på Arendal kirkegård. Det blir en opplevelse!

Foreløpig line-up Canal Street 27.–30. juli 2022:

Onsdag 27. juli: Hove amfi: BJØRN EIDSVÅG – STEIN TORLEIF BJELLA
Onsdag 27. juli: Arendal kirkegård: SONDRE LERCHE
Torsdag 28. juli: Sam Eydes plass: tba – ERLEND ROPSTAD – MADRUGADA
Fredag 29. juli: Sam Eydes plass: SOL HEILO – BO KASPERS – AURORA

Billettsalget er i full gang!