Vi ønsker velkommen til en jazza Tom Waits-hyllest, torsdag 28. juli klokka 19!

Hilde Louise Asbjørnsen og Guro von Germeten inviterer til fest for å hylle sin store musikalske muse Tom Waits. De to låtskriverne har gjennom sine mange respektive album latt seg inspirere av Waits’ fortellende tekster og dramatiske musikalske univers, og høsten 2019 delte de endelig scenen sammen foran en fullsatt Nasjonal jazzscene for å tolke sine favorittlåter fra Waits’ katalog i anledning hans 70-årsdag. I ryggen har de et glitrende band bestående av Olga Konkova på piano, Oddrun Lilja på gitar, Ellen Brekken på bass og Hermund Nygård på trommer.

Første gang Guro og Hilde Louise møttes var da de gjestet Rockefellers 60-årsfeiring av Tom Waits i 2009, med tribute-bandet Blow og flere andre norske artister. Etter det fant de hverandre på flere måter: Guros debut-album «Bad Dreams and Good Nightmares» ble produsert av Asbjørnsen og Anders Aarum, og utgitt på Asbjørnsens label Sweet Morning Music. De har fortsatt å gjeste hverandres konserter og samarbeidet rundt plateselskapet. Og ikke minst har de delt sitt lidenskapelig forhold til kraftsenteret Tom Waits!

Velkommen til en jazza rockeøkt på hotellet – billettsalget er i full gang!

Canal Street program – foreløpig line-up:

Onsdag 27. juli

  • Hove amfi: Bjørn Eidsvåg // Stein Torleif Bjella
  • Arendal kirkegård: Sondre Lerche

Torsdag 28. juli

  • Hovedscenen Sam Eydes plass: Hannah Storm // Erlend Ropstad // Madrugada

Fredag 29. juli

  • Hovedscenen Sam Eydes plass: Sol Heilo // Bo Kaspers Orkester // Aurora
  • Jazzhotellet Clarion Hotel Tyholmen: Hilde Louise Asbjørnsen & Guro von Germeten // TBA

Lørdag 30. juli

  • Båtreppen Hisøy: Jonas Alaska // Fadnes