Håvard Rem er en av våre mest folkekjære poeter og en prisvinnende forfatter. Simen Rem er en erfaren musiker som har turnert hele Europa og USA. Sammen utgjør de duoen Rem & Rem – far og sønn, musikk og poesi, bok og album.

(foto: Marthe Vannebo)

I hele ti år har de turnert landet med konserter bestående av sterk lyrikk og musikk. Deres nyeste samarbeid tar utgangspunkt i Håvards siste lyrikksamling, Almanakk (Cappelen Damm, 2020). Boka som inneholder 365 dikt, et dikt for hver dag i året, er allerede trykket i tre opplag. I år har boka blitt til musikkalbumet ved samme navn, produsert av Simen og utgitt på Norges største uavhengig plateselskap Grappa Musikkforlag.

(Regi: Marthe A. Vannebo)

Siden første konsert i 2011 har duoen opptrådt i alt fra kirkerom og bibliotek til Rockefeller, fra festivaler og kulturhus til Oslo Spektrum. Gjennom konsertforestillingene har publikum kommet nært på tekstene og musikken til Rem & Rem, samt de norske oversettelsene av Bob Dylan og Leonard Cohens sangskatt, kjent fra albumsuksessene Cohen på norsk og Dylan på norsk.

Vi gleder oss til denne begivenheten på festivalens åpningsdag!

Canal Street i 2022 – en fantastisk festival! Foreløpig line-up:

Onsdag 27. juli

  • Hove amfi: Bjørn Eidsvåg // Stein Torleif Bjella
  • Jazzhotellet Clarion Hotel Tyholmen: Poesi & musikk REM & REM // TBA
  • Arendal kulturhus hiphop-scenen: TBA // Kamelen
  • Arendal kirkegård: Sondre Lerche

Torsdag 28. juli

  • Hovedscenen Sam Eydes plass: Hannah Storm // Erlend Ropstad // Madrugada
  • Jazzhotellet Clarion Hotel Tyholmen: Hilde Louise Asbjørnsen & Guro von Germeten // TBA

Fredag 29. juli

  • Hovedscenen Sam Eydes plass: Sol Heilo // Bo Kaspers Orkester // Aurora

Lørdag 30. juli

  • Båtreppen Hisøy: Jonas Alaska // Fadnes

Billettsalget er i full gang!