Mange arrangører landet rundt melder om sviktende billettsalg, som mulige senvirkninger av pandemien, og at publikum er avventende pga. usikre tider. Canal Street opplever imidlertid et svært godt billettsalg – det ser ut til å bli det beste noensinne! Fantastisk og fascinerende!

Aurora på Canal Street, 2017. Hun selger billetter til årets konsert! (foto: May Elin Aunli)

Først opplevde vi å selge ut a-ha konserten på rekordtid i november. Helt vilt! Vi tenkte at det kanskje kunne gå litt ut over billettsalget til selve festivalen, men tvert imot. Det startet veldig bra i desember og har egentlig bare styrket seg mer og mer. Tradisjonelt labre salgsmåneder som januar og februar har vært svært gode, og når styrer vi mot tidenes billettsalg!

Og hva kan være grunnen til dette? Vi tror selv at vi får litt betalt for å at vi gjennomførte festival i fjor sommer, til tross for pandemi og masse restriksjoner. Slitsomt men veldig gøy! Det var det veldig mange andre arrangører som ikke gjorde. De avlyste – mange av dem merkelig tidlig.

Så får vi kanskje en liten a-ha boost, vi ser at folk er virkelig helt vilt begeistret for den konserten, og vi har hele tiden spørsmål om å legge ut flere billetter (vi kommer tilbake til dette etter påske).

Men viktigst av alt er nok programmet vårt tross alt: Årets program er rett og slett utrolig sterkt! Masse flotte artister, både headlinere som Aurora, Madrugada og Bo Kaaspers, – og ellers tett med artistgodbiter i mange sjangre, og på mange unike arenaer. Dette blir rett og slett en knallfestival. Vårt publikum ser dette og gleder seg til sommer og fine opplevelser med musikk og mingling. Og vi sier tusen takk for tilliten, og jobber på for å skape magi og store opplevelser.

Canal Street i 2022 – med et fantastisk program! Foreløpig line-up:

Onsdag 27. juli

  • Hove amfi: Bjørn Eidsvåg // Stein Torleif Bjella
  • Jazzhotellet Clarion Hotel Tyholmen: Poesi & musikk REM & REM // Karl Bjorå group
  • Arendal kulturhus hiphop-scenen: TBA // Kamelen
  • Arendal kirkegård: Sondre Lerche

Torsdag 28. juli

  • Hovedscenen Sam Eydes plass: Hannah Storm // Erlend Ropstad // Madrugada
  • Jazzhotellet Clarion Hotel Tyholmen: Hilde Louise Asbjørnsen & Guro von Germeten // Bresk

Fredag 29. juli

  • Hovedscenen Sam Eydes plass: Sol Heilo // Bo Kaspers Orkester // Aurora
  • Jazzhotellet Clarion Hotel Tyholmen: Julian Haugland Commitment Band // Nils Petter Molvær

Lørdag 30. juli

  • Båtreppen Hisøy: Jonas Alaska // Fadnes

Billettsalget er i full gang!